Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ

Μακροχρόνια εμπειρία στην επεξεργασία ομογενών επιφανειών και χαλαζιακών και κεραμικών πετρωμάτων.

Η εταιρεία TOP QUALITY ιδρύθηκε το 2006 από τον Νικόλαο Παναγιώτοβ, έναν ιδιαίτερα έμπειρο επαγγελματία, ο οποίος από την αρχή της καριέρας του εκτίμησε τα πλεονεκτήματα των ομογενών επιφανειών και επένδυσε τις γνώσεις και την εμπειρία του στην επεξεργασία αυτού του υλικού.
Παράλληλα η εταιρεία ασχολούνταν και με την επεξεργασία χαλαζιακών και κεραμικών πετρωμάτων.
Οι γνώσεις και το μεράκι του Νικόλαου Παναγιώτοβ οδήγησαν την εταιρεία του στη χρήση υψηλής ποιότητας πρώτων υλών και στην εφαρμογή καινοτόμων λύσεων, με στόχο πάντα την απόλυτη ικανοποίηση του πελατολογίου του.
Σήμερα η TOP QUALITY έχει εξελιχτεί σε μια ευέλικτη και δυναμική επιχείρηση με έμπειρο προσωπικό και εξιδεικευμένο εξοπλισμό, που μπορεί να αναλάβει οποιοδήποτε έργο όσο απαιτητικό και εάν είναι.
Κατασκευές της εταιρείας βρίσκονται σε:

  • Κατοικίες
  • Νοσοκομεία
  • Ξενοδοχεία
  • Πλοία
  • Χώρους υγιειονομικού ενδιαφέροντος, και γενικά σε κάθε χώρο όπου απαιτείται η χρήση καινοτόμων υλικών υψηλής αισθητικής.

Φιλοσοφία του Νικόλαου Παναγιώτοβ και της TOP QUALITY και είναι να προσφέρει στους πελάτες της ολοκληρωμένες σχεδιαστικά και κατασκευαστικά προτάσεις για κάθε τους ανάγκη.
Παράλληλα η εταιρία προσφέρει και τυποποιημένες λύσεις για εφαρμογή σε κουζίνες και μπάνια, πάντα με τα υψηλότερα ποιοτικά στάνταρ.
Η τεχνογνωσία της εταιρείας, η εμπειρία του προσωπικού και ο σύγχρονος μηχανολογικός εξοπλισμός αποτελούν σοβαρά ανταγωνιστικά πλεονεκτήματα που της επιτρέπουν την παροχή 10ετους εγγύησης τοποθέτησης για όλες τις δημιουργίες της.
Στόχος της εταιρίας ήταν και παραμένει η δημιουρία κατασκευών υψηλής ποιότητας με καινοτόμα και σύγχρονα υλικά, με ταχύτητα, συνέπεια και ανταγωνιστικά κοστολόγια.

ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΜΑΣ ΕΠΙΛΕΞΕΤΕ

Η εταιρεία TOP QUALITY διαθέτει:
Μακρόχρονη εμπειρία: Η εταιρεία ιδρύθηκε το 2006 από τον Νικόλαο Παναγιώτοβ, έναν ικανό επαγγελματία ο οποίος «αγάπησε» από την αρχή της καριέρας του τις ομογενείς επιφάνειες και εκτίμησε τα πλεονεκτήματα αυτού του ιδιαίτερου υλικού.
Ο Νικόλαος Παναγιώτοβ συμμετείχε σε μεγάλο αριθμό απαιτητικών έργων και αυτό του προσέφερε την εμπειρία και την τεχνογνωσία που αποτέλεσαν το εφαλτήριο για τη δημιουργία της δικής του επιχείρησης.

  • Εξειδίκευση: Η Top Quality ασχολείται αποκλειστικά με την επεξεργασία ομογενών επιφανειών και χαλαζιακών και κεραμικών πετρωμάτων, με αποτέλεσμα να γνωρίζει σφαιρικά και σε βάθος τόσο τις απαιτήσεις όσο και τις ιδιαιτερότητες των υλικών.
  • Τεχνογνωσία: Η εταιρεία TOP QUALITY παρακολουθεί προσεχτικά όλες τις εξελίξεις στο χώρο για να μπορεί πάντα να προσφέρει τον καλύτερο συνδυασμό ποιότητας και τιμής.
  • Συνέπεια: Ο σύγχρονος μηχανολογικός εξοπλισμός και η εμπειρία των στελεχών της εταιρία μας, μας επιτρέπει να τηρούμε με ακρίβεια κάθε χρονοδιάγραμμα που θα συμφωνήσουμε μαζί σας.
  • After sale service: Εγγυόμαστε για το αποτέλεσμα της δουλειάς μας και σας προσφέρουμε 10ετη εγγύηση εγκατάστασης, καθώς και προτάσεις για την ανανέωση του χώρου σας και service σε βάθος χρόνου, εάν και όταν χρειαστεί.
  • Εμπιστοσύνη: Το πελατολόγιο της εταιρείας μας περιλαμβάνει, εκτός των άλλων, και ορισμένες από της μεγαλύτερες εταιρείες της χώρας μας, ενώ έχουμε εκτελέσει έργα και σε μια σειρά Ευρωπαϊκών κρατών.