ΟΜΟΓΕΝΕΙΣ ΕΠΙΦΑΝΕΙΕΣ

Οι ομογενείς επιφάνειες είναι ένα καινοτόμο υλικό με αντιβακτηριδιακές ιδιότητες και μεγάλη αντοχή.

Με την κατάλληλη επεξεργασία μπορεί να πάρει το οποιοδήποτε σχήμα, ενώ η απουσία αρμών και ενώσεων από την κατασκευή συμβάλει στο γενικότερο αισθητικό αποτέλεσμα. Λόγω των ιδιοτήτων του υλικού και του πλούσιου χρωματολογίου του, αποτελεί την πιο σύγχρονη πρόταση στο χώρο του design.
Iδανική επιλογή για:

 • Κατοικίες: Ειδικά για την κουζίνα και το μπάνιο.
 • Επαγγελματικούς χώρους: Ρεσεψιόν, μπαρ, πάγκοι κ.ά
 • Πλοία και γιοτ: Εστιατόρια, μπάνια, μπαρ κ.ά
 • Ιατρεία και οδοντιατρεία: Πάγκοι εργασίας και έπιπλα.
 • Νοσοκομεία και χώροι υγιειονομικού ενδιαφέροντος.

Οι αντιβακτηριδιακές ιδιότητες καθιστούν τις ομογενείς επιφάνειες πρώτη επιλογή σε αυτούς του χώρους για κάθε κατασκευή. Η εταιρία μας μελετάει τις ανάγκες σας και κατασκευάζει ακριβώς για το δικό σας χώρο. Αναλαμβάνουμε την εκτέλεση οποιασδήποτε σχεδίασης όσο απαιτητική κι αν είναι.

Τεχνικά χαρακτηριστικά:

 • Μη απορροφητικό υλικό με αντιβακτηριδιακές & αντιμικροβιακές ιδιότητες.
 • Χωρίς εμφανείς αρμούς και ενώσεις στην κατασκευή.
 • Δεν λεκιάζει. Ευκολία στον καθαρισμό. Ιδανική επιλογή για έπιπλα κουζίνας.
 • Παίρνει οποιοδήποτε σχήμα θέλουμε.
 • Επίσημα πιστοποιημένο υλικό για υψηλές απαιτήσεις υγιεινής.
 • Ελαφρύ σε σχέση με τα περισσότερα υλικά, όπως μάρμαρο, γρανίτη κ.ά.

PROFIL ΠΑΓΚΩΝ

ΧΡΩΜΑΤΟΛΟΓΙΟ ΟΜΟΓΕΝΩΝ ΕΠΙΦΑΝΕΙΩΝ

Τι καλύπτει η εγγύηση

Η εταιρεία TOP QUALITY εγγυάται στον αγοραστή οποιουδήποτε προϊόντος της από επεξεργασία για οικιακή ή εμπορική χρήση και ότι κατά επιλογή της θα επισκευάσει ή θα αντικαταστήσει, χωρίς δαπάνη, το προϊόν που θα αποτύχει λόγω της κατασκευής του, επεξεργασίας του, ή μίας ατέλειας εγκατάστασης κατά την διάρκεια των πρώτων 10 χρόνων από την αρχική εγκατάσταση.
Αυτή η εγγύηση δεν καλύπτει:
· Ζημιές που προκαλούνται από κακή χρήση ή χρήση χημικών,
· Ζημιά από υπερβολική θερμότητα,
· Ζημιά από πυρκαγιά ή έκτακτη ανάγκη,
· Ζημιά ως αποτέλεσμα μίας φυσικής καταστροφής,
· Την αποτυχία οποιασδήποτε κόλλας η οποία προτείνεται από τον εκάστοτε οίκο που προμήθευσε το υλικό.
Ισχύει δε για τα προϊόντα τα οποία διατηρούνται με τον τρόπο που συστήνεται από την εταιρία στις δημοσιεύσεις της σχετικά με την προσοχή που απαιτείται σε μια μόνιμη εγκατάσταση. Ένα αντίγραφο του φυλλαδίου συντήρησης μπορεί να ληφθεί δωρεάν από την εταιρία.

Η εγγύηση εγκατάστασης ισχύει ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΑ ΜΟΝΙΜΑ ΕΓΚΑΤΕΣΤΗΜΕΝΑ προϊόντα τα οποία δεν έχουν μετακινηθεί από την αρχική θέση εγκατάστασής τους και όχι για αυτά που τοποθετούνται σε κινητά περιβάλλοντα όπως τα οχήματα, τα θαλάσσια σκάφη αναψυχής ή τα αεροπλάνα.

Αυτή η εγγύηση εγκατάστασης είναι μεταβιβάσιμη εντός δέκα ετών περιόδου ΜΟΝΟ όταν στέλνει ο νέος ιδιοκτήτης στην εταιρία ένα γραπτό αίτημα για να καταχωρήσει την εγκατάσταση με το όνομα του νέου ιδιοκτήτη. Μετην παραλαβή της τέτοιας απόδειξης,η εγγύηση θα συνεχιστεί για να αντισταθμίσει την αρχική εγγύηση των δέκα ετών.

Η υποχρέωση της εταιρίας περιορίζεται απλώς στην επισκευή ή την αντικατάσταση, συμπεριλαμβανομένων των απαραίτητων δαπανών εργασίας του από επεξεργασία προϊόντος που αγοράζεται. Καμία υπονοούμενη ή σαφής εγγύηση της αγοραστικής αξίας ή της ιδιότητας του από επεξεργασίας προϊόντος για έναν ιδιαίτερο σκοπό δεν χορηγείται από την εγγύηση εκτός από αυτά που ρητώς δηλώνονται στο παρόν κείμενο. Εκτός από αυτά που προβλέπονται στοπαρόν κείμενο, η επιχείρηση δεν θα είναι υπεύθυνη για αδικοπραξία, για σύμβαση οποιασδήποτε απώλειας ή άμεσες, επακόλουθες ή τυχαίες ζημίες που προκύπτουν από την χρήση ή την ανικανότητα να χρησιμοποιηθούν τα προϊόντα όπως αναφέρεται.
Αυτή η εγγύηση δίνει στον αγοραστή συγκεκριμένα νόμιμα δικαιώματα.

Η εταιρία TOP QUALITY βεβαιώνει ότι ΟΛΕΣ οι κατασκευές που παραδίδει από την έναρξη της, κατασκευάζονται και τοποθετούνται από τεχνίτες που είναι ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΜΕΝΟΙ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ (CMF/I) από οίκο παραγωγής συμπαγών επιφανειών και τηρούν όλες τις οδηγίες επεξεργασίας και εγκατάστασης των εν λόγω προϊόντων όπως δημοσιεύονται στην τεχνική λογοτεχνία του οίκου.
Η κάλυψη της 10ετης εγκαταστάσης της TOP QUALITY είναι η υπέρτατη διαβεβαίωση σας για την ποιότητα των από επεξεργασία προϊόντων. Για οποιαδήποτε πληροφορία ή διευκρίνηση παρκαλούμε ελάτε σε επαφή την εταιρία.

Δείτε τα πιστοποιητικά

 

Φροντίδα και Συντήρηση

Φροντιδα και Συντηρηση Ομογενων Επιφανειων

Οι ομογενείς επιφάνειες είναι συμπαγείς χωρίς πόρους και έτσι είναι εύκολο να διατηρηθούν στον χρόνο σαν καινούργιες με απλούς τρόπους.
Mε νερό και σαπούνι καθαρίζονται οι περισσότεροι λεκέδες: Τσάι, μελάνι υδροδιαλυτό, καφές, βερνίκι παπουτσιών, αλκαλικό διάλυμα, ελαιόλαδο, οξυζενέ, σάλτσα σόγιας, ξύδι, οινόπνευμα, ασετόν, γάλα, χυμός φρούτων, μακιγιάζ, ιώδιο, κραγιόν, κετσάπ, σκιά ματιών, ελαιώδης μελάνη, βαφή μαλλιών κλπ.
• Για να αφαιρέσετε τους επίμονους λεκέδες χρησιμοποιείστε ένα λευκαντικό καθαριστικό (διάλυμα χλωρίνης, Ajax, Jif) με μαλακό σφουγγάρι και ένα πανάκι SCOTCH BRITE κάνοντας μαλακές κυκλικές κινήσεις.
• Για να αφαιρέσετε ελαφρές αμυχές τρίβετε με SCOTCH BRITE με κυκλικές κινήσεις. Για να αφαιρέσετε γρατσουνιές τρίβετε με γυαλόχαρτο 400 (ματ φινίρισμα) και έπειτα με γυαλόχαρτο 600 (σατινέ φινίρισμα). Κατόπιν καθαρίστε την περιοχή μ’ ένα μαλακό σφουγγάρι και άσπρο πανάκι SCOTCH BRITE.
• Για γρατσουνιές βάθους πρέπει να επικοινωνήσετε με την εταιρεία μας.
• Για να επανέρχεται στο αρχικό φινίρισμα, περιστασιακά περνάτε όλη την επιφάνεια μ’ ένα στεγνό πράσινο πανάκι SCOTCH BRITE.
• Η απολύμανση γίνεται κατά καιρούς σκουπίζοντας με αραιωμένη σπιτική χλωρίνη (1:1).
• Για να διατηρήσετε το χρώμα του νεροχύτη φωτεινό, γεμίστε τον νεροχύτη ¼ νερό προσθέτοντας 1 έως 2 φλιτζάνια χλωρίνη, το αφήνετε για 14 λεπτά, αδειάζετε και ξεβγάζετε.
• Ουσίες που μπορούν να προκαλέσουν ζημιά στην επιφάνεια είναι : Βιομηχανικές χημικές ουσίες, π.χ. ισχυρά οξέα, κετόνη και αδιάλυτη χλωρίνη.
• Οι ομογενείς επιφάνειες επισκευάζονται και συντηρούνται, και έτσι έχουν τη δυνατότητα να είναι πάντα καινούριες.

Χρήσιμες συμβουλές για να διατηρείται ο πάγκος σε άριστη κατάσταση.

• Να χρησιμοποιείτε πάντα ένα σουπλά κάτω από πυρακτωμένα σκεύη.
• Μην πατάτε ποτέ πάνω στους πάγκους.
• Αποφύγετε τις χημικές ουσίες όπως καθαριστές αγωγών και διαλυτικά χρωμάτων.
• Για πάγκους με φινίρισμα High Gloss να τοποθετείτε προστατευτικά κάτω από πήλινα ή άλλα σκληρά αντικείμενα.
• Αποφύγετε να σέρνετε σκληρά αντικείμενα στις επιφάνειες.
• Να τρέχει πάντα δροσερό νερό όταν ρίχνετε καυτά υγρά στους νεροχύτες.
• Να μην βιδώνεται η εστία πάνω στον πάγκο.